#Poveste de cum Blondie-cea-hotărâtă să-și schimbe stilul de viață (pe care cel mai des îl asociem cu mănânc mai sănătos și poate fac și-un pic de mișcare) s-a dus la soțul ei și i-a zis:

– Te rog să cumperi bitruți și avocați!

– Ce?!? Mirare și panică. Bitruții ca bitruții, dar avocați?!?

-Bitruți și avocați, asta mănâncă colegii mei.

-Băi, dar tu unde lucrezi? Soțul feeling desolated

 ♥#truestory about beetroot & avocado

Lăsând gluma la o parte, eu una-s moartă după..avocado.

Avocado cu roșii și-un praf de usturoi și ulei de măsline. Avocado cu brânză de capră și roșii. Avocado cu somon. Avocado în salate. Avocado în toate felurile posibile.

Și-acum lecția scurtă despre avocado: este fruct, nu legumă – ba chiar unele dintre cele mai sățioase fructe ever. Conține foarte multe grăsimi, dar vestea bună este că două treimi sunt mononesaturate, adică sunt benefice organismului, conține vitamin E, vitamina B6 și acid folic, e un fruct care se folosește în multe diete – poate înlocui cu succes untul. Basically, o grămadă de lucruri bune despre acest fruct. Partea proastă este că se crește greu – are nevoie de 1 an întreg să ajungă la maturitate, se defrișează multe păduri de pini din cauza cererii de avocado care a crescut exponențial în ultimii ani și te poți tăia din cauza formei și a sâmburelui IMENS.  (not kidding – accidente în bucătărie).

Dar overall, eu am devenit avocatul avocado-ului! yey!