Nu știu despre voi, dar eu am devenit super-uber-mega-pretențioasă cu locurile unde aleg să mănânc. Dar pretențioasă, gen soacră cu S: e ok mâncarea, dar vesela nu-i prea veselă, tacâmurile nu-s faine, de ce în 2019 se mai plastifiază meniurile, ce d-zeu e cu șervețelul ăsta, de ce au pahare de vin așa urâte , de ce se ascultă radio (și nu mă refer la radiou-uri mișto fără reclame), de ce sunt flori artificiale, ca d-abia apoi să încep cu criticile legate de mâncare – practic mă uit la tot!

Și-am fost în Cluj și-am intrat în Samsara Foodhouse și jur, cred că am lăcrimat puțin. Duamne, în fața mea stătea o grădină ruptă din rai…cu verdeață, cu mobilier de-un verde olive deschis, combinat cu negru elegant. Totul era perfect așezat, armonizat – impecabil. A fost greu să mă hotărăsc la mâncare, pentru că aveau un meniu atât de frumos, încât am stat câteva minute bune doar să admir fontul și calitatea hârtiei. Eu cred cu tărie că nu mai mergem la restaurante, cârciumi, etc. doar să ne potolim foamea sau setea, ci mergem să ne creăm experiențe. Fix asta am simțit acolo, cum fiecare lucru a fost ales, gândit, pus cu intenție. (de la șervețele, paie ecologice, trusă de cosmetice în baie, robineți, farfurii, elegant și clasic și tot tacâmul)

Un loc – experiență

Când am ajuns în interior – am observat același lucru – un spațiu cu o viziune închegată, în care lumina, canapeaua, peretele din agată, mobilierul simplu și elegant, măslinul din mijloc –creează o experiență care te va unge pe suflet, un fel de mâncare pentru ochi.

Cireașa de pe tort e mâncarea – meniul aici este exclusiv vegetarian

sau vegan, așa că dacă ești mare iubitor de carne, cam nasol… Dar există speranță și pentru aceia -oferta din meniu este foarte bogată, așa că eu cred că ORICE OM o să-i placă ceva d-acolo 😛

Eu vă las cu o invitație să mergeți la Samsara Foodhouse și să vă bucurați de experiență.  Cu toții avem o relație cu Mâncarea, așadar sfatul meu este să vă bucurați de preludiu, (lăsați ochii și mâinile să se bucure de un nou loc), apoi fiți prezenți în farfurie (e obligatoriu ca mâncarea să fie gustoasă) și-apoi cu somacurile liniștite puteți să vedeți viața în altă lumină, una mai bună, desigur 🙂

 

În concluzie, Samsara Foodhouse, un loc cu bun gust (dumm-țțț) și plin de #poveste!

Poftă la povestit să aveți! ♥