New You Retreat este un program destinat femeilor, cu scopul de a oferi câteva soluții prin care putem să enjoy ourselves. New You este vorba despre libertatea de a alege și răsfăț autentic pentru mintea și trupul tău; O provocare croită pe un calapod feminin în care afli mai multe despre cine ești, într-un dans echilibrat cu tine și nevoile tale.

Ce-am învățat eu în acest program?

Am învățat că femeile au foarte multe emoții și foarte multe gânduri, care câteodată nu se pot potoli cu una cu două. Cu cât iți dorești să fii o femeie de succes, o mamă cu toate cursurile de parenting la activ, mereu o prezență atrăgătoare pentru bărbatul pe care l-ai ales, cu-atât gândurile sunt mai greu de stăpânit. E un ca un vortex în care pretențiile cresc și se amestecă și e greu să-ți găsești starea de echilibru.

Cred că fetele de la JUICEit asta promovează, metode prin care noi, ca femei, putem să ajungem la o stare de bine, de la modul în care privești sau judeci pe exterior, până la introspecții.

Toată lumea știe că o minte sănătoasă vine odată cu un corp sănătos. De obicei e zis și nefăcut. E, cam asta se întâmplă în cele 4 zile cât ține prgramul New You- ocazia de a vedea cam cum ar fi să ai o viață sănătoasă, genul de lifestyle pe care îl vezi doar în filme (sau?). Practic, ți se așterne în față un program , care începe la 8:30 dimineață și se încheie pe la 10 seara. Nu uitați ce v-am spus la început, ține de libertate și dorință, asta înseamnă că nu trebuie să participi la toate activitățile propuse, dar dacă tot ești acolo, ar fi chiar păcat să nu încerci. E vorba de o experiență și ar fi fain să o guști ca atare.

Dimineața se începe cu un shot de sănătate. Cine s-a gândit la Jagger, ptz, nici poveste! Apoi se fac 2 ore de Hatha Yoga. Dimineață, afară, mușchii ți se întind și mintea începe să se trezească. E o alternativă excelentă pentru cafeaua de dimineață la birou :). Pentru că vremea a fost grozavă, sesiunile de yoga s-au făcut afară, soarele a fost numa’ bun, aerul s-a simțit fix de munte și tot ce s-a auzit în timp ce respirai adânc, era ciripitul păsărelelor – destul de edenic așa.  Eu sunt o novice în practica YOGA, dar pe mine una m-a cam cucerit. Nu e vorba de performanță, sau de a-ți depăși limitele, ci e o modalitate prin care îți înțelegi mai bine nevoile corpului, printr-o respirație corespunzătoare, sau o postură corectă.  E calmarea forfotei din exteriorul tău și regăsirea bucuriei din tine.

Practic o să ai parte de un program echilibrat, cu 3 mese sănătoase pe zi (meniu vegetarian sau pe bază de sucuri), workshop-uri despre Mindfulness, gătit, cosmetică + relaxare, masaje, stat la soare, cât să te încarci pentru câteva săptămâni bune.

Exemplu program New You:

8.30-9.00   Trezirea –  Shot revigorant

9.00 – 10.30 Yoga

10.30 -11.00  Mic Dejun

11.00 -12.00 Program relaxare & masaj

12.00 – 13.30 Pilates Rythm & Balance
13.30 Pranz

14.00-16.00 Workshop Mindfulness Love and Kindness, Body Scan

16.00-17.30  MOTR training

18.00 – 19.30  Drumetie

19.30-20.00 – Cina

20.00 – 21.00 Program relaxare si SPA

21.15 – 21.45 Meditatie

Dacă decizi să mergi la un astfel de program, sfatul meu e să vezi toate lucrurile care ți se propun ca pe o experiență; e posibil să nu poți să ai în fiecare zi parte de asemenea răsfăț, dar cu siguranță e cea mai bună ocazie să înveți from the best.

Poate nu ar fi deloc rău să fii mai atentă la tine și la nevoile tale, să încerci să mănânci mai sănătos și să te bucuri de energia ta nealterată, să-ți începi ziua cu Salutul Soarelui, să faci o plimbare în pădure în loc de netflix and chill, să lași cartofii prăjiți și să încerci de 2-3 pe săptămâna una dintre rețetele propuse de Ana și Roxana. Poate aceasta experiență se va transforma într-un stil de viață.

Eu m-am bucurat să văd atât de multe femei dornice să îmbunătățească imaginea lor față de ele însele, fie că vorbim aici de un corp mai frumos sau de o minte mai armonioasă. Nobody’s perfect, și Doamne, bine că nu-i așa. Fiecare imperfecțiune a noastră e urma originalității și fiecare gând lasă ceva pe noi, poate un rid în jurul ochilor, o grimasă în jurul gurii, o sclipire în ochi, sau o liniște pe frunte. It what makes us beautifully real.

Apoi lăsând partea emoțională, New You Retreat este și despre răsfăț. Te trezești ca o diva într-un mega hotel (eu am fost la Hotel Teleferic, dar de obicei toate locurile propuse pentru acest program sunt WOW), faci mișcare, ți se servește mâncare sănătoasă, înveți tips and tricks despre ten, detox și toate prostioarele pe care noi femeile…le iubim. E un fel de Sex and the city vibe, fără sex și fără city, doar sentimentul ăla că trăiești experiența aia pe care visat-o de când erai mică.

Așa că dragi flori, fete sau femei, în cazul în care vreți să aveți 4 zile de poveste, dați un semn către JUICEit.

Poftă la povești sănătoase să aveți! ♥